1. Lexus LBX Wins Its First Major European Awards
Ātrā atlase
LEXUS LBX

IEGŪST PIRMĀS NOZĪMĪGĀS EIROPAS BALVAS

Lexus LBX ir saņēmis savus pirmos nozīmīgākos Eiropas apbalvojumus – vadošais autobūves žurnāls “What Car?” to atzinis par Gada auto un Gada mazo apvidus auto 2024. gadā.

  • Lexus revolucionārais kompaktais krosovers ir saņēmis pirmos nozīmīgākos Eiropas apbalvojumus, iegūstot žurnāla "What Car?" Gada auto un Gada mazā SUV titulu.
  • Lexus iegūst "What Car?" uzticamības balvu jau septīto gadu pēc kārtas.

 

Lexus LBX ir saņēmis savus pirmos nozīmīgākos Eiropas apbalvojumus – vadošais autobūves žurnāls “What Car?” to atzinis par Gada auto un Gada mazo apvidus auto 2024. gadā.

Prestižie apbavojumi, kas tika paziņoti 18. janvārī Londonā, vēstī par modeļa ienākšanu tirgū, kas kļūs par jaunu pavērsienu Lexus attīstībā, ļaujot tam iekarot jaunu tirgus nišu Eiropā, potenciāli paātrinās pārdošanas apjomus un piesaistīs daudzus jaunus klientus, kas vēl nav iepazinuši šo zīmolu.

Lexus arī saglabāja pilnīgu dominanci uzticamības balvas kategorijā, iegūstot to jau septīto gadu pēc kārtas.

Apvienotās Karalistes žurnāla “What Car?” redaktors Stīvs Hantingfords (Steve Huntingford) norāda: “”What Car?” Gada auto tituls tiek piešķirts modelim, kas pēdējo 12 mēnešu laikā ir visvairāk pavirzījies uz priekšu, un šogad tas ir Lexus LBX. Par spīti tam, ka tas konkurē ārkārtīgi konkurētspējīgā mazo SUV tirgū, tas ir labāks par visiem konkurentiem, jo tas ir pirmais šīs klases automobilis, kas apvieno hibrīda efektivitāti un liela automobiļa greznību. Un laikā, kad cenas, šķiet, iet strauji uz augšu, tas piedāvā šīs priekšrocības par apbrīnojami vilinošu cenu.”

Runājot par uzticamības balvu, viņš turpina: “Atšķirībā no citām “What Car?” balvu kategorijām šajā kategorijā nebija nepieciešamas diskusijas, jo mūsu jaunākajā uzticamības aptaujā Lexus jau septīto gadu pēc kārtas ierindojās pirmajā vietā. Tā automobiļi ir ne tikai vieni no uzticamākajiem, bet arī pārstāvniecības ātri, efektīvi un bez maksas novērsa nedaudzos defektus, kas parādījās, un neprasīja maksu no Lexus īpašniekiem, kuri mums pastāstīja par saviem automobiļiem. Tā kā saistītais zīmols Toyota aptaujā ierindojās otrajā vietā, ir skaidrs, ka šie standarti attiecas uz visu uzņēmumu.”

Pieņemot Gada automobiļa balvu, Lexus direktors Apvienotajā Karalistē Kriss Heiss (Chris Hayes) teica: “Šis apbalvojums būs liels lepnums un iepriecinās visus, kas bija iesaistīti LBX ražošanā, sākot no galvenā inženiera un beidzot ar komandām, kas strādāja pie ražošanas līnijas. Tā ir balva par milzīgo darbu, kas ieguldīts, lai radītu mazu automobili, kurš ir patiesi premium klases un autentisks Lexus produkts visos aspektos.

“Nav bijis nekādu kompromisu. LBX piemīt tā pati meistarība, greznība, augstā kvalitāte un braukšanas pieredze, kas raksturīga jebkuram automobilim ar mūsu emblēmu.”